„Tip dla załogi”. Miły gest restauracji Kręglickich

„Tip dla załogi”. Miły gest restauracji Kręglickich
Potrzebujesz ok. 1 min. aby przeczytać ten wpis

Pandemia odcisnęła swoje piętno w każdej dziedzinie życia. Najbardziej poszkodowane przez pandemię zostały branża gastronomiczna i hotelarska. Wielu restauratorów stanęło na granicy bankructwa. Miłym zaskoczeniem w czasie pandemii jest zatem zachowanie właścicieli restauracji Kręgliccy, którzy cały utarg z 7 grudnia postanowili przekazać swoim pracownikom.

Ciekawy pomysł restauratorów Kręglickich

Restauratorzy Kręglicy postanowili zrobić mikołajkowy prezent swoim pracownikom i ogłosili, że cały dochód z 7 grudnia został przekazany dla nich. Akcja miała nazwę „Tip dla załogi” i była promowana w social mediach.

Restauracje zamknięte do 31 stycznia

Restauracje będą dostarczać produkty na wynos i dowóz przynajmniej do końca stycznia. Tym samym pracownicy restauracji nadal nie mają możliwości otrzymywania napiwków, które często stanowią istotny dodatek do ich pensji.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*

Rekomendowane
Jak space branding wpływa na jakość życia i dobrostan?
Jak space branding wpływa na jakość życia i dobrostan?
Dowiedz się, jak strategiczne podejście do space brandingu może wpływać na poprawę jakości życia i dobrostanu. Odkryj korzyści płynące z harmonii pomiędzy przemyślaną przestrzenią a jej użytkownikami.
Działalność gospodarcza za granicą – co musisz wiedzieć?
Działalność gospodarcza za granicą – co musisz wiedzieć?
Chcesz założyć firmę za granicą? Najpierw zapoznaj się z naszym artykułem. Dowiesz się z niego wszystkich niezbędnych informacji!
Jak firma może być eko?
Jak firma może być eko?
W artykule znajdziesz rozwiązania, które możesz wdrożyć, aby zorganizować działanie Twojego przedsiębiorstwa w sposób ekologiczny. Zainspiruj się i już dziś podejmij działania na rzecz środowiska.
Tagi
Ostatnie wpisy